Trang Chính   Hình Ảnh   Âm Nhạc   Pháp Âm   Video   Trắc Nghiệm Phật Học 

   Hôm nay, ngày 28/5/2018
TÌM KIẾM  

Trong:

TRANG NHẤT > HEALTH INFORMATION
Cỡ chữ:  Thu nhỏ Phóng to
Cập nhật ngày 24/01/2013 (GMT+7)

Caring for the whole you

Heath Information Room - E-Temple: HoPhap.Net
Heath Information Room - E-Temple: HoPhap.Net

Caring for the whole you

Your mind and body are connected. How you think, feel, and act affect your total health and well-being.

Being healthy, mentally and emotionally, means you feel good about yourself, your relationships, and your purpose in life.

Everyone feels on edge, sad, angry, or confused, or confronts emotional issues from time to time. But if you can manage stress, communicate well, achieve work-life balance, and think more positively, you'll be able to bounce back from difficult times faster and enjoy yourself and others more.

If you need help, our classes, coaches, and coordinated team of doctors and mental health professionals can teach you skills and provide treatment to cope with more serious emotional problems that may be affecting your life.

Find out about mental health services for children, teens, families, and adults.

Información en español sobre la salud mental

Reviewed by: Andrew Bertagnolli, PhD and David Price, MD, October 2011
Additional Kaiser Permanente reviewers

© 2011 Kaiser Permanente

The source: © Kaiser Permanente, 2013

-----------------------------------------------

Healthy thinking (Think more positively)

Where do you think your moods come from?

Some people assume that life events are the cause of moods and symptoms, but your feelings aren't completely out of your control. You feel what you think.

When you experience the exact same situation at different times, it can be surprising how differently you feel about and respond to it.

woman jumping for joy

You're constantly talking to yourself in your head, and this self-talk is how you explain your life's events to yourself. How you interpret these events determines how you feel and what actions you decide to take. Some interpretations are positive and empowering. Others make you angry, feed frustration, or lead you toward depression.

You can cultivate new, healthy thoughts that help you see the positive, feel confident, and improve your health. It’s okay if you weren't born with a sunny disposition — you can change it!

Become an optimist
Think happier, feel healthier
Laughter therapy

Source: Adapted with permission from the Healthy Mind, Healthy Body Handbook (as published under the title Mind & Body Health Handbook), David Sobel, MD, and Robert Ornstein, PhD, 1996

Reviewed by: Andrew Bertagnolli, PhD and David Price, MD, October 2011

The source: © Kaiser Permanente, 2013

-----------------------------------------

NGƯỜI BI QUAN

Luôn nhìn thấy

KHÓ KHĂN

Trong cơ hội

NGƯỜI LẠC QUAN

Luôn nhìn thấy

CƠ HỘI

Trong từng khó khăn!

Bạn thì sao? Thường thốt ra lời khó khăn trước khi làm công việc/ trước một sự việc, thiếu hoan hỷ và tự tin, đừng để tôi nghĩ tôi có một người bạn bi quan như bạn!  Chỉ cần thay đổi cách nhìn, thì bạn là người tuyệt vời!

============================

-----------Lotus Health Clinic----------

Tu Viện Hộ Pháp

Thượng Tọa Thích Tuệ Uy, Viện Trưởng

3048 Lashbrook Ave.

El Monte, California 91733

TuVienHoPhap@gmail.com

Nguyện rằng suốt đời tôi từ bây giờ cho tới mãi mãi sẽ là người che chở cho người không được chở che, là người hướng dẫn cho những ai lạc lối, là chiếc tàu cho người vượt biển, là chiếc cầu đưa người sang sông, là nơi trú ẩn cho những người bị hiểm nguy, là ngọn đèn cho người không ánh sáng, là nơi nương náu cho người không nhà và là người phục vụ cho những ai cần đến.

*E-Temple: HoPhap.Net is not responsible for the content or policies of these internet sites sources. For more informations ask a health professional.

Heath Information Room - E-Temple: HoPhap.Net
Quay lại In Bài Viết này Gởi cho người thân  
 CÁC BÀI CÙNG CHỦ ĐỀ
 

Date News :

LỜI PHẬT DẠY
  • "Ý dẫn đầu các pháp, Ý làm chủ, ý tạo; Nếu với ý ô nhiễm, Nói lên hay hành động, Khổ não bước theo sau, Như xe, chân vật kéo ".
  • "Ý dẫn đầu các pháp, Ý làm chủ, ý tạo, Nếu với ý thanh tịnh, Nói lên hay hành động, An lạc bước theo sau, Như bóng, không rời hình ".
  • "Nó mắng tôi, đánh tôi, Nó thắng tôi, cướp tôi, " Không ôm hiềm hận ấy, Hận thù được tự nguôi. "Với hận diệt hận thù, Ðời này không có được. Không hận diệt hận thù, Là định luật ngàn thu ".
  • "Ai sống quán bất tịnh, Khéo hộ trì các căn, ăn uống có tiết độ, có lòng tin, tinh cần, Ma không uy hiếp được, Như núi đá, trước gió"
  • "Ai rời bỏ uế trược, giới luật khéo nghiêm trì, tự chế, sống chơn thực, thật xứng áo cà sa."
BÀI VIẾT MỚIYour IP Address:
54.162.184.214
Country Code:


Country Name:


City:


Region:


Latitude:


Longitude: